От 25 март до 21 април единайсет българчета ще получат

...
От 25 март до 21 април единайсет българчета ще получат
Коментари Харесай

Lidl изпраща 11 българчета на полуфинал на UEFA EURO 2024

От 25 март до 21 април единайсет българчета ще получат неповторимата опция да изведат един от огромните тимове на полуфинала от UEFA EURO 2024 в Мюнхен . Инициативата е част от интернационалната стратегия Lidl Kids Team, която компанията започва като формален световен сътрудник на UEFA EURO 2024.

Българските деца, които ще станат част от Lidl Kids Team , ще бъдат определени чрез игра в мобилното приложение Lidl Plus . Участието в играта става чрез родител/настойник на детето, а записването е гратис. Единствено изискване е децата да са на възраст сред 6 и 10 години.

Като формален сътрудник на шампионата Lidl ще даде опция на над 1100 деца от цяла Европа да станат " талисмани " на едни от най-хубавите футболисти в света. Lidl покрива всички разноски по пътуването до Германия както за детето, по този начин и за неговия компаньон.

" Радваме се, че с помощта на партньорството ни с UEFA, имаме опция да предложим на потребителите нови и неповторими прекарвания. Със старта на програмата Lidl Kids Team демонстрираме, че дружно с нашите клиенти сме от един тим. Независимо дали става дума за даване на най-хубавото съответствие качество-цена, за предложение на пресни и тествани плодове и зеленчуци или за даване на достъп до един от най-големите футболни шампионати, ние се грижим за нашите клиенти ", сподели Нели Месерджиева, шеф " Промоции, маркетинг и потребителско държание " в Лидл България.

За да се включи в играта, в интервала от 9:00 ч. на 25 март до 23:59 ч. на 21 април, участникът би трябвало да кликне върху банера UEFA EURO 2024 в приложението Lidl Plus , който води към формата за регистрация, и да попълни нужните данни. Победителите ще бъдат определени на инцидентен принцип на 23 април. Списъкът с печелившите ще бъде оповестен на www.lidl.bg/igra. Всички присъединили се, които не са определени за огромната премия, вземат участие в лотария за един от 1000 детски спортни екипа.

Общите условия на играта може да намерите .

Спечелилите " деца талисмани " стават част от формалната стратегия на UEFA - Player Escort. Българчетата ще изведат играчи на терена на полуфинала от шампионата на 9 юли, който ще се организира на стадион " Алианц Арена " в Мюнхен. Лидл България ще изпрати единствено две деца на свои чиновници, а останалите девет места в тима ще бъдат разиграни в национална игра, налична за всяко българско семейство. Преди да се причислят към най-хубавите европейски футболисти на терена пред десетки хиляди почитатели, спечелилите тази привилегия ще имат и туристически обиколки, изпълнени със занимателни и просветителни прекарвания.

В шампионата, който е от 14 юни до 14 юли тази година, най-хубавите европейски футболни тимове ще имат общо 51 срещи. За всяка от тях ще има по 22-ма дребни придружители (по 11 за всеки отбор).

Като водеща верига в България и в международен проект Lidl цени и предизвиква равните благоприятни условия освен вътре в компанията, само че и във всички действия, с които е обвързвана. С самодейността Lidl Kids Team компанията недвусмислено демонстрира, че предизвиква и изисква почтено и намерено съдействие, като не толерира неравностойно отношение. Поставянето преди всичко на справедливостта и равните благоприятни условия ще води акцията на Lidl през целия сезон на UEFA 2024.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР