От 24 октомври мистерията ще завладее ефира на Bulgaria ON ...

От 24 октомври мистерията ще завладее ефира на Bulgaria ON

От 24 октомври мистерията ще завладее ефира на Bulgaria ON AIR

От 24 октомври мистерията ще завладее ефира на Bulgaria ON AIR за едни още по-незабравими уикенд вечери, когато от 20:30 часа премиерно за малкия екран ще започна британският сериал „ Мис Скарлет и херцогът “.

Драматичната поредност е изпълнена с доста загадки, неразгадани случаи и закононарушения, посредством които се разкрива тъмната страна на познатите лондонски улици, в която силата на женската вътрешен глас може да се окаже вярната посока за откриването на светлината.

След гибелта на татко си, амбициозната и непоколебима Елайза Скарлет е подготвена на всичко, с цел да успее да стъпи на краката си и да си обезпечи финансова непоклатимост в несправедливия мъжки свят. За задачата взема решение да продължи фамилния бизнес, като застава отпред на частната детективска организация на починалия си татко, с цел да се впусне в необятното море от закононарушения, обгърнати в тайнственост, и да се трансформира в първата дама детектив във Викторианска Англия. За да успее, мис Скарлет макар че се нуждае от асистент. Така взема решение да се довери на детектив контрольор Уилям Уелингтън – чаровният, само че със зависимости към алкохола, хазарта и дамите неин другар от детството, именуван още „ Херцогът “.

Станете част от завладяващите загадки, които дебнат от всеки ъгъл – гледайте премиерно „ Мис Скарлет и херцогът “ всеки уикенд от 24 октомври, от 20:30 часа, по Bulgaria ON AIR.


Източник: az-jenata.bg