От 24 до 26 април министърът на туризма ще посети

...
От 24 до 26 април министърът на туризма ще посети
Коментари Харесай

Евтим Милошев отива на крака при бизнеса на Черноморието, за да провери готовността му за летния сезон

От 24 до 26 април министърът на туризма ще посети родното Черноморие, с цел да ревизира готовността за посрещане на летния туристически сезон. В поредност от работни срещи в Бургас, Слънчев бряг и Варна той ще се срещне с представителите на туристическия бизнес, както и с разнообразни виновни институции на държавно и локално равнище – регионални шефове, локалните управляващи и представители на контролните органи, оповестиха от отрасловото ведомство.

След осъществяване на срещите за Южното и за Северното Черноморие са планувани брифинги за медиите - в к.к. „ Слънчев бряг “ на 25 април от 16:30, пред постройката на „ Слънчев бряг “ АД и във Варна на 26 април от 13:15 ч. – място: зала „ Варна “, община Варна.

На 25 април вечерта министър ще взе участие в гала по връчване на награди за спечелилите в Националното съревнование по специалности 2024, чийто алегоричен хазаин е Професионалната гимназия по туризъм „ Проф. доктор Асен Златаров “ – Варна. Официални посетители на събитието ще бъдат министърът на туризма и секретарят на Президента по обучение, просвета и туризъм доктор Илин Димитров. Събитието е с начален час 19:00, хотел „ Грифид-Болеро “, к.к. „ Златни пясъци “ и е намерено за медии.

На 26 и 27 април обиколката на министъра на туризма ще продължи в градовете Велико Търново и Търговище, като фокусът ще бъде подложен върху развиването на районите и културно-историческия туризъм.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР