От 24 декември до 2 януари маските за лице стават

...
От 24 декември до 2 януари маските за лице стават
Коментари Харесай

Маските в Гърция стават задължителни по празниците дори и на открито

От 24 декември до 2 януари маските за лице стават наложителни в Гърция както на закрито, по този начин и навън, с цел да се ограничи разпространяването на ковид по време на коледните и новогодишните събирания.

Повече от 20 000 души са умряли от вируса, а над 600 сега са в интензивно поделение.
Гърция: Маските в колите остават наложителни
Полицията в Гърция предизвестява да се съблюдават рестриктивните мерки при пътешестване с леки коли, като постанова санкции на нарушителите от 150 е...
Прочети повече
" По време на празничния сезон има огромна подвижност и огромни тълпи се събират навън ", съобщи пред кореспонденти министърът на опазването на здравето Танос Плеврис.

Всички публични коледни и новогодишни празненства са анулирани, а идващите пасажери са призовани да се тестват на втория и четвъртия ден след идването си, добави министърът.

През идващите дни ще бъдат оповестени спомагателни ограничавания за развлеченията, спорта и работата от разстояние за интервала след 3 януари, сподели Плеврис.

" Не единствено коронавирусът е рисков в живота. Фалитът също е рисков, както и безработицата ", съобщи министърът на развиването Адонис Георгиадис пред Mega TV тази седмица.
300 евро санкция за липса на маска в колата в Гърция
Гръцката полиция глобява за липса на маски в персоналните коли, предава БНР. Две хиляди евро е наказването за антирадар. Пътна полиц...
Прочети повече
Въпреки че са осъществени над 16,5 милиона имунизации, в това число съвсем 3,0 милиона подсилващи ваксини, управляващите срещат компликации с убеждаването на гърците над 60 години да си сложат инжекция. Наложена е месечна санкция от 100 евро, с цел да бъдат уверени възрастните хора да си слагат най-малко една ваксина доникъде на януари.

Още от БАЛКАНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР