От 24.10.2017г., вторник, 12:00 часа стартира предварителната продажба на билети

...
От 24.10.2017г., вторник, 12:00 часа стартира предварителната продажба на билети
Коментари Харесай

Левски пуска във вторник билетите за Монтана

От 24.10.2017г., вторник, 12:00 часа започва предварителната продажба на билети за идния мач от 1/8 финалите от шампионата за Купата на България Монтана - Левски, който ще се състои на стадион „ Виваком Арена Георги Аспарухов”, оповестява уеб сайтът на "сините ".

Желаещите ще могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на www.eventim.bg.

Пропуските за мача ще са налични също в магазина на ПФК Левски на Сектор „ А “ на стадион „ Виваком Арена Георги Аспарухов “. Сезонните абонаментни карти за стадион „ Виваком Арена Георги Аспарухов “ също ще важат за дуела за Купата на България.

За облекчение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която би трябвало да бъде попълнена преди влизането в спортното оборудване. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!).

Монтана и Левски се изправят един против различен в сряда, 25.10.2017г. от 18:00 часа.

Обръщаме внимание, че вратите на стадиона ще бъдат отворени за аудитория от 16:30 часа. Поради предстоящото неприятно време, осведомяваме нашите последователи, че на трибуните няма да бъдат допускани хора с чадъри, а само с дъждобрани, които ще бъдат раздавани на точките за продажба на третия етаж в бранш А, както и в бранш В. Също по този начин на тези места последователите ще получават и топла напитка.

От 06:00 часа сутринта пък достъп до спортния комплекс ще имат единствено коли, ангажирани с футболната среща.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор А – 15 лева (Блок 5 и 6), 18 лева (Блок 3 и 4), 20 лева (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лева (Ложа 2 и 3), 70 лева (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг).

Сектор В - 10 лева

Сектор Б – 7 лева

Сектор Г - 7 лева.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР