От 24.05. до 05.07. Марс, планетата, която отговаря за старта

...
От 24.05. до 05.07. Марс, планетата, която отговаря за старта
Коментари Харесай

Марс в Овен: Ползотворен период за огнените знаци Стрелец, Лъв и Овен

От 24.05. до 05.07. Марс, планетата, която дава отговор за старта и новото начало, както и за силата, която влагаме, ще минава през управлявания от нея знак Овен, най-конкурентният и борбен знак от зодиака. През този интервал можем да чакаме да мислим и учим бързо. Няма да сме доста поредни и търпеливи и ще се анагажираме най-вече с неща, които са ни забавни и за които имаме сила и предпочитание.

Ще се стремим да се откроим пред останалите демонстрирайки гениите и уменията ни, ще кипим от сила и мъчно ще се стопираме на едно място.
Периодът е съвършен за менажиране на действия или хора, преразглеждане на целите, спортни и развлекателни занимания.

Най-ползотворно ще се отрази пребиваването на Марс в Овен на огнените знаци Стрелец, Лъв и Овен, както и на хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. Те ще имат опция да приключат планове, които от известно време приготвят, с помощта на това ще имат шанса да блеснат и да бъдат приветствани за триумфите си. Ще са извънредно харизматични и общителни и доста добре ще знаят, по какъв начин да вършат усещане на останалите.

Водните знаци Риби, Рак и Скорпион не е изключено да получат забавени заплащания и да съумеят да покрият свои задължения или заеми в интервала.

Въздушните знаци Везни, Близнаци и Водолей ще се спуснат да пътуват или ще задълбочават знанията си в област, която е спечелила интереса им.

Земните знаци Козирог, Дева и Телец ще са доста разсеяни и сантиментално настроени. Голяма част от представителите на тези знаци ще се отдадат на креативен занимания и отмора.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР