От 23 до 26 февруари в местността Узана ще се

...
От 23 до 26 февруари в местността Узана ще се
Коментари Харесай

Държавно първенство по ски ориентиране предстои на Узана

От 23 до 26 февруари в местността Узана ще се организира Държавно състезание по ски насочване, оповестиха от Община Габрово.

Над 300 състезатели  от цялата страна се чака да се включат. В стартовете ще вземат присъединяване състезатели на възраст от 12 до 75+ години . Главни уредници на надпреварите са КСО „ Узана-Габрово “, Българска федерация по насочване и Община Габрово.

Официалният старт на държавното състезание ще бъде даден със спринтова отдалеченост на 23 февруари - четвъртък, в 14:00 часа. На 24 февруари - петък, от 11:00 часа  ще стартира дългата отдалеченост.

Старт на междинната отдалеченост ще бъде даден на 25 февруари - събота, от 11:00 часа. В 13:30 часа ще бъдат наградени три дисциплини - спринт, дълга и междинна дистанции.

На 26 февруари - неделя, от 10:30 часа ще бъде даден старт на щафети, а награждаването е планувано за 13:00 часа. В стартовете  ще вземат присъединяване най- положителният български ски ориентировач и повторен международен първенец Станимир Беломъжев, както и елитните състезателки Антония Григорова и Андрея Дяксова.

Повече информация може да намерите на уеб страницата на  Българската федерация по насочване  и страницата във Фейсбук.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР