От 22 март гражданите на Сливен ще могат да посетят

...
От 22 март гражданите на Сливен ще могат да посетят
Коментари Харесай

ГЕРБ Сливен открива предизборната си шатра на 22 март

От 22 март жителите на Сливен ще могат да посетят изнесената предизборна шатра на ГЕРБ, в която ще имат опция да се срещнат с претендентите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС, под номер 2 в бюлетината. Жителите на Сливен и района ще могат да схванат какви са националните цели на партията, решенията за излаз от рецесиите, както и да се срещнат с акценти и визии от районната стратегия.

„ Липсата на съответно ръководство на страната, с постоянното държавно управление на Продължаваме промяната и три служебни държавни управления, докара до безпорядък и битка за оцеляване. Крайно време да се възвърне нормалността и да се върне експертността в политиката в България. Искаме да приказваме с хората за това какви са решенията, с цел да стабилизираме приходите, да понижим инфлацията и да рестартираме стопанската система на страната. За нас персоналните контакти постоянно са били извънредно значими, тъй като единствено по този начин можем да чуем тяхното мнение и да представим „ очи в очи “ решенията си за излаз от рецесиите и концепциите си за развиването на района. Българите в този момент желаят сигурност, непоклатимост и предвидимост за бъдещето. Затова ние ще продължим да слушаме какво ни споделят те и да работим за решение на проблемите. Очакваме нашите съграждани на шатрата, с цел да поговорим “, сподели претендентът за депутат от листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили Мария Белова.

Шатрата ще е отворена всеки ден, на ул. “Цар Освободител ” 17, наоколо до бившето кино „ Българка “. Срещи с претендентите могат да се случват и в офиса на партията.

Кандидатите за народни представители ще осведомят навреме посредством профилите си в обществените мрежи за дните и часовете, в които ще провеждат срещи с жители на шатрата.

Купуването и продаването на гласове епрестъпление!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР