От 22.07. до 23.08. Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите

...
От 22.07. до 23.08. Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите
Коментари Харесай

Слънце в Лъв: Време за летни флиртове и романтични моменти

От 22.07. до 23.08. Слънцето, Светилото, което дава отговор за нашите гении и способи на изява ще обитава в знака Лъв, знакът символизиращ любовта, заниманията, игрите, децата и заниманията.

Този интервал ще е добър за срещи с другари, любовни закачки, превръщане внимание на децата и спортни интензивности. Ако свободните от нас се влюбят е добре да опознават обекта на пристрастеността си постепенно и да не избързват със задълбочаването на връзките си, с цел да не се разочароват след това.

Най-добре ще се отрази прекосяването на Слънцето в Лъв на огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен, както и на хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да приключат значими за тях задания и да си оставят време за отмора и пътувания през интервала.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще се ангажират с членове на своето семейство и ще се реваншират за предходни свои провинения.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион се чака да получат забавени заплащания или хонорари през интервала. Добре е да не стартират нови действия и да са извънредно деликатни с вложенията.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци може да чакат изненадващи позвънявания или известия, които мощно ще ги развълнуват.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР