От 21 октомври Община въвежда за всички непълнолетни ( деца

...
От 21 октомври Община въвежда за всички непълнолетни ( деца
Коментари Харесай

Вечерен час за непълнолетните в Гоце Делчев от 21 октомври

От 21 октомври Община вкарва за всички малолетни ( деца под 8 г.). Кметът Владимир Москов издаде заповед с редица ограничаващи ограничения за понижаване на разпространяването на ковид в района, оповестява БГНЕС.
Забраната важи за времето от 21.00 часа вечерта до 6.30 часа сутринта в границите на 14 дни. Тогава на младежите се разрешава излизане единствено по уважителни аргументи - до аптека, хранителен магазин или за посещаване при персонален доктор.
 Коронавирусът учи и български деца с цената на човешки живот - възрастните научаваме ли се? Коронавирусът учи и български деца с цената на човешки живот - възрастните научаваме ли се?
Цял клас осмокласници в Търговище не желае да учи присъствено, тъй като тяхната класна умря от COVID-19 – освен това за много кратъ...
Забранява се провеждането на групови – сватби, годежи, кръщенета и други. Сключването на цивилен бракове ще се реализира в наличието на длъжностно лице по гражданско положение, встъпващите в брак, техните очевидци, фотограф и посетители в залата до 10 души. Всички би трябвало да съблюдават физическа отдалеченост от 1,5 метра.
Заповедта влиза в действие от 21-ви октомври и е в действие за идващите 14 дни.
Причината е усложнената епидемиологична конюнктура поради в община Гоце Делчев, както и в цялата Благоевградска област, поради нараствания брой на жителите на Неврокопско с COVID-19 и запълнения потенциал на отделенията в – Гоце Делчев.
 
 Държавата призна: Системата не работи задоволително добре за по-сериозно болните от ковид Държавата призна: Системата не работи задоволително добре за по-сериозно болните от ковид
През последните седмици Министерството на здравеопазването разпознава проблем в връзката сред обособените структури по повод...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР