От 21 май собственици на автомобили, които са дошли на

...
От 21 май собственици на автомобили, които са дошли на
Коментари Харесай

Пропускателен режим за коли влезе в сила в Созопол

От 21 май притежатели на коли, които са пристигнали на отмора или просто да прегледат Созопол, могат да останат на територията на остарелия град гратис единствено в границите на два часа. След това всеки час престоя в остарелия град се заплаща по левче. Идеята е да се избегне хаоса в тесните улички на дребния град.
Новият режим ще работи единствено през туристическият сезон, оповестява Нова телевизия.
Всяко такси с туристи, спирайки на бариерата ще получава електронен билет. С него може да остане на територията на остарелия град гратис единствено два часа, по-късно на всеки час ще се начислява левче. Ограничението няма да засегне хората, които имат парцели в Стария Созопол.

„ Имат право да отидат в общината и да им бъде издадена една карта, която карта, ще им разрешава надлежно автомобила, на който надлежно се води картата, който имат в тоя дом да влиза и да излиза безплатно”, изясни зам.-кметът Панайот Рейзи.
Удобството няма да е гратис за притежателите на хотели и къщи за посетители. За улеснение на туристите работят и 8 паркинга, които през дейния сезон ще оферират цени за по-дълъг престой.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР