от 21:00 часа по NOVA, номинираните Дани Спартак и Филип

...
от 21:00 часа по NOVA, номинираните Дани Спартак и Филип
Коментари Харесай

Сблъсък на титаните в Hell’s Kitchen България

от 21:00 часа по NOVA, номинираните Дани Спартак и Филип ще влязат в най-оспорвания кулинарен двубой досега. Победителят от дуела ще избере на кой от двата тима да стане капитан за решаващата вечерна резервация, а в края на епизода надпреварата ще се раздели с още един участник.

Самият началник Ангелов ще дефинира кулинарния двубой сред Филип и Дани Спартак като „ конфликта на титаните “. Двамата ще се впуснат в предизвикателство от три рунда – транжиране на прасе, кулинарен куиз и авторска рецепта на тематика „ модерна балканска кухня “.
 Филип NOVA
Победителят от дуела ще има преимуществото да избере на кой от двата тима да бъде капитан за идната вечерна резервация.
 Дани NOVA
Последната вечеря за седмицата ще посрещне в ресторанта на Hell’s Kitchen България доста специфични посетители – Люси Дяковска, Любо Ганев, музикантът Милен Кукушаров, артистът от най-успешния български медицински сериал „ Откраднат живот “ Наум Шопов и приятелката му Теа. Голямата изненада за експертите ще пристигна от волейболиста, който ще поръча цялото меню на ресторанта, само че ще има едно особено условие – без зелени подправки.
Ще се оправят ли тимовете с условията на началник Ангелов и звездните посетители на вечерята? Кой тим ще бъде по-добрият, кой ще бъде третият номиниран участник и кой ще напусне „ адската кухня “, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.
 Любо Ганев NOVA
Актуални вести ще откриете на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР