От 21:00 часа днес на стадион Казан Арена ще се

...
От 21:00 часа днес на стадион Казан Арена ще се
Коментари Харесай

Световно по футбол 2018 НА ЖИВО: Бразилия - Белгия

От 21:00 часа през днешния ден на стадион " Казан Арена " ще се изиграе най-интересният 1/4-финал от Световното състезание по футбол 2018 . В него един против различен се изправят селекциите на Бразилия и Белгия.
Битката Бразилия - Белгия може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg
Преди мача
Отборите на Бразилия и Белгия се изправят през днешния ден един против различен във втория 1/4-финал от Мондиал-а в Русия. Победителят от тази двойка ще дефинира противника на Франция в 1/2-финалите, като по-рано " петлите " победиха Уругвай .
На Световното състезание по футбол 2018 към този момент видяхме няколко зрелищни борби и някои неповторими дербита. Гледахме равенството 3:3 сред Испания и Португалия, когато Кристиано Роналдо започва с хеттрик в шампионата. Също по този начин не би трябвало да забравяме разгрома на Хърватия над Аржентина с 3:0, когато Лео Меси стоеше край тъчлинията и просто беше фен на протичащото се. Безспорният №1 досега още веднъж беше с присъединяване на Ла Пулга, само че при загуба - 3:4 от Франция в осминафиналите на шампионата. И довечера се чака всички тези мачове да правят отстъпка пред зрелището, което се чака сред Бразилия и Белгия.
Две от най-добре атакуващите селекции се изправят една против друга в безспорния четвъртфинал №1 в шампионата. Два тима, които обичат атакуващия футбол, разполагат с изключителни футболисти на съвсем всяка позиция и имат една цел - международната купа.
ПЪТЯТ ДО ЧЕТВЪРТФИНАЛИТЕ НА СВЕТОВНОТО Пожарна охрана ФУТБОЛ
Бразилия започва с фаул-старт на шампионата, откакто стигна единствено до 1:1 против Швейцария, макар че доминираше от самото начало на дуела. Последваха обаче 3 следващи победи с по 2:0, в това число и на осминафиналите против Мексико, която можеше да е още по-убедителна.
Белгия записа 3 победи в груповата фаза, само че беше доста покрай това да бъде отстранена, откакто изостана от Япония с 0:2. Със сигурност обаче в този момент " алените дяволи " са с огромна доза самочувствие след невероятния поврат и триумфа с 3:2, и то още в постоянното време след отлични смени от страна на Роберто Мартинес.
НАБЛЮДЕНИЯ НАД ОТБОРИТЕ
Бразилия навлиза във все по-добра форма, а това се дължи най-много на подобряващата се игра на звездата Неймар. Той е съсипван от рецензии поради симулациите си, само че играта му бележи напредък с всеки минал мач, което е добра вест за тима, който разчита на неговите умения в нахлуване. " Селесао " обаче е извънредно стилен тим, движи чудесно линиите си и, за разлика от Аржентина, не разчита само на качествата на огромната си звезда. Другата добра вест е, че Вилиан се разигра против Мексико и натрупа самочувствие, а точно той ще е една от основните фигури, защото ще оперира в най-слабата зона на белгийския отбор - лявата част на отбраната.
" Червените дяволи " имат може би най-талантливата атакуваща линия. С Де Бройне, Мертенс, Азар и Лукаку този тим е еднообразно рисков както при постепенни набези, по този начин и на контраофанзива. Отборът е извънредно стабилен съвсем по всяка позиция и ще излезе да се надиграва с Бразилия - следва да разберем до какъв брой е подготвена селекцията на Тите за международна купа. Освен това Роберто Мартинес сподели, че е подготвен и на безапелационни промени, откакто заигра в скица 3-2-4-1, в която Фелайни се включваше непрекъснато в наказателното поле и оказа помощ на тима да обърне резултата. В Белгия заплахата в действителност дебне от всяка една страна.
СЛАБОСТИТЕ НА ДВАТА ТИМА
Централната двойка бранители на Бразилия е отлична в лицето на Тиаго Силва и Жоао Миранда, само че това, което ѝ липсва, е скорост. Това е допустимо да си проличи точно против Белгия, тъй като тимът ще би трябвало да се оправи с " алените дяволи " без отбранителния експерт в халфовата линия Каземиро. Разбивачът на Реал Мадрид е жизнен в тактиката на Тите и Фернандиньо може да го размени в халфовата линия при построяването на офанзиви, само че не е на неговото равнище в отбранителен проект.
От другата страна, Белгия може да бъде атакувана съществено по левия фланг на защитата, както и през центъра, и в частност през Аксел Витсел. Натрупаното време в Китай е повлияло както на Витсел, по този начин и на Караско, като това са двете най-слаби звена в състава на Роберто Мартинес. Това прави решението Раджа Наинголан да не бъде извикан противоречиво, както и неналичието на Джордан Лукаку, който записа мощен сезон с Лацио. Шадли и Караско не са бранители, а против Вилиан ще играе или някой всред двамата, или бранител, който няма игровата процедура да се оправи с поривите на звездата на Челси.
КЛЮЧОВИТЕ БИТКИ
Вече споменахме кой е огромният коз на Бразилия, само че Де Бройне и Азар против отбраната на Бразилия ще е една в действителност забавна борба. Двамата са най-креативните футболисти на Белгия, като е забавно по какъв начин ще се оправят Паулиньо и Фернандиньо. Не би трябвало да се не помни и борбата сред Мертеенс и Марсело (или Фелипе Луиш), която ще се вихри отдясно на отбраната на Бразилия.
Бразилия обаче наподобява още по-заплашително на тези позиции. Срещу Караско (или който и да е негов заместник) ще се изправи Вилиан, а в случай че той не играе добре, ще се появи в игра Дългас Коста, който сподели страховит футбол против Коста Рика. Битката сред съотборниците Мюние и Неймар е повече от забавна, а занапред следва да разберем дали Коутиньо ще се оправи с Витсел. Ако белгийският отбранителен халф се провали в опазването на играча на Барса, нищо хубаво не чака Белгия в мача.
КАКВО ЩЕ РЕШИ МАЧА?
Чисто тактически Бразилия наподобява по-добре конструиран тим. Битката ще се реши в средата на терена, само че най-много от желанието на Белгия да овладее играта. Ако " селесао " разреши на Белгия видимо да владее играта, " златистите " ще отворят доста пространства в отбраната на Белгия. Япония вкара два гола по този метод, а Бразилия е надалеч по-сериозен противник. " Червените дяволи " би трябвало да са доста деликатни с топката и да не постановат своя характерен жанр против Бразилия - това ще е пагубно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР