От 2019 г. остават едва няколко дни и отново се

...
От 2019 г. остават едва няколко дни и отново се
Коментари Харесай

Джъстин и Хейли Бийбър, Дуейн Джонсън, Марк Джейкъбс и звездните сватби на 2019 г.

От 2019 година остават едвам няколко дни и още веднъж се замисляме по кое време отлетяха тези 12 месеца. Спомняме си за най-интересното през тях, обръщаме взор и към непознатите равносметки.

За някои известни персони миналата година бе по-специална, тъй като избраха точно през нея да кажат " Да " на най-любимия си човек. А ние с любознание проследихме всички елементи към събитията, с цел да можем през днешния ден да създадем резюме на най-звездните сватби на 2019 година

Джъстин и Хейли Бийбър

Нямаше по какъв начин да не се сетим първо за тях. Любовта им стартира изненадващо и бурно, минаха през сложни прочувствени положения и съумяха да потвърдят един на различен, че са се намерили. А в края на септември се взеха решение и на блестяща венчавка, откакто преди този момент станаха законни брачен партньор и брачна половинка на загадка гала.

Без особена изненада, сватбата на семейство Бийбър имаше от всичко по малко (или пък по много) - искра, разкош, романтика и нетрадиционни хрумки. За роклята на Хейли ще се приказва дълго, както ще се разяснява и какъв брой тъкмо милиона им коства този празник на любовта.

Марк Джейкъбс и Чар ДеФранческо

Няма да сбъркаме, в случай че определим сватбата на дизайнера като тази с най-засилено звездно наличие през 2019 година През април в Ню Йорк се събраха десетки звезди от киното, музиката, модата и шоубизнеса, които приветстваха решението на Джейкъбс да се венчае за дългогодишния си другар.

Дженифър Лорънс и Кук Марони

Едва след година в ролята на гаджета, актрисата и обичаният й избраха да станат и брачен партньор и брачна половинка. Направиха го на загадка гала в Роуд Айлънд през октомври. Присъстващите не бяха доста, само че измежду тях не липсваше и под познати имена като Сиена Милър, Адел, Ема Стоун, Крис Дженър и други.

Дуейн Джонсън и Лорън Хашиян

Хавай, 7 и нещо сутринта, пясък, океан. Далеч от папараци и хорски очи, в компанията на най-красивата жена и най-красивите шаферки. Това е сбъдната сватбена фантазия на Скалата.

Той се венча за дългогодишната си половинка и майка на двете му деца Лорън Хашиян в края на август по всички локални традиции. А сватбените фотоси, които разгласява в обществените мрежи, несъмнено ни изненадаха, тъй като бяхме в цялостно незнание за мястото и времето на щастливото събитие.

Радина Анева и Джефри Джордан

Синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан и българската Радина Анева станаха законно семейство през май 2019 година За блестящата женитба разбрахме прекомерно малко, най-много, че е била на приказно място край океана и всичко е било изпипано до най-малкия подробност. А родната снаха си заслужи поздравленията за метода, по който наподобява.

Хайди Клум и Том Каулиц

Двамата са дружно от години, а през февруари взеха решение да узаконят любовта си, само че без ние да разбираме за това. Или най-малко да разберем в следствие, както и стана. А през август пристигна ред и на втората, лятна женитба на италианския остров Капри. Яхти, шампанско и доста обич - както си му е редът.

Джо Джонас и Софи Търнър

Сватбите за тези двама влюбени през 2019 бяха не една, а цели две. Първата е тъкмо като по сантименталните филми - загадка и непринудена, в Града на прегрешението Лас Вегас. Месец по-късно, през юни, двамата накараха всички да приказват за тях и приказната им френска венчавка. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР