От 2018 г. България е част от международно споразумение за

...
От 2018 г. България е част от международно споразумение за
Коментари Харесай

Пламен Данаилов от ИТН за Пандора: Докато държавата се отъждествяваше с Аз, институциите не работеха

От 2018 година България е част от интернационално съглашение за продан на информация, което обгръща съвсем всички страни в света. Когато човек отиде да си открие сметка в офшорна компания, той дава цялата информация за себе си и тя е налична в тази система. Шансът службите в България да не знаят какво се случвало е незабележим. Защо службите ни би трябвало да се самосезират в този момент, откакто е можело до момента да свършат тази работа, съобщи Данаилов пред bTV.

Проблемът е, че явно институциите не работят. Докато страната се отъждествяваше с " Аз ", а не с хората, институциите стопираха да работят. Оттук нататък е значимо да се откри от кое място са добити тези средства и по легален метод ли е станало това, добави финансистът.

По думите на Пламен Данаилов сега има голям проблем с инфлацията. Той стартира с цените на съществени първични материали като метали и дърво, оттова започнаха да се повишават цените на енергийните запаси. Всичко това се отразява в последна цена на продуктите, които всички употребяваме. България е с едно от най-високите равнища на инфлация в Европейския съюз. В помощ щеше да ни бъде по-ранното входиране на Плана за възобновяване и резистентност, по който европейските пари да дойдат в България, сподели още Данаилов, като означи, че съгласно него главният проблем за забавянето е в предходното държавно управление.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР