От 2016 година насам в програмата Детското полицейско управление са

...
От 2016 година насам в програмата Детското полицейско управление са
Коментари Харесай

Над 4 5000 деца са минали програмата Детското полицейско управление

От 2016 година насам в програмата " Детското полицейско ръководство " са взели участие над 4 500 деца , сочат данни на Министерство на вътрешните работи.

В цялата страна се откриват общо 138 стратегии " Детското полицейско ръководство " , а единствено за София са 10, в които присъединяване ще вземат 3 500 деца.

Данните показа вътрешният министър Младен Маринов, който взе участие в откриването на програмата " Детското полицейско ръководство " в столичното 120 ОУ " Г. С. Раковски ".

 Бюджетът на Министерство на вътрешните работи не стига и на Младен Маринов
Бюджетът на Министерство на вътрешните работи не стига и на Младен Маринов

Все още няма име за основен секретар

Инициативата е жива и би трябвало да се направи всичко допустимо, с цел да продължава да се развива и да обхване от ден на ден деца, прикани вътрешният министър.

Маринов изрази разбиране, че децата, които не са влезнали в стратегия досега, ще желаят да го създадат. Той даде обещание на всички родители, записали децата си в програмата, че работата с подрастващите няма да бъде изгубена идея, а се чака да ги направи доста по-адаптивни към средата, в които живеят .

Програмата съществува още от 2016 година и има за цел образователен резултат върху децата за дейностите им в учебно заведение и на пътя.

Силовият министър означи, че самодейността ще води Министерство на вътрешните работи с 15 години в бъдещето , тъй като стратегиите за детско полицейско образование са свързани с образованието на децата, тяхното привличане към действия за подкрепяне на обществото и на техните възпитаници.
Маринов даде обещание, че като министър на вътрешните работи ще развива работата с децата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР