От 2013 г. движението на каруци на територията на град

...
От 2013 г. движението на каруци на територията на град
Коментари Харесай

Забрана ли? Каручките не спират да се движат из Пловдив ВИДЕО+СНИМКИ

От 2013 година придвижването на каруци на територията на град Пловдив е неразрешено с решение на общинския съвет. Забраната обаче постоянно се подценява. Това красноречиво демонстрират зачестилите срещи със старовремските транспортни средства из града.

Теглена от кон каручка още веднъж се появи под тепетата. Този път тя даже се движи не по пътната лента, а по близкия тротоар. За обстановката споделя пловдивчанин, който станал свидетел на нелепата панорама.

На фрагменти, публикувани в обществената мрежа Фейсбук, се виждат мъж, жена и дете, пътуващи умерено, теглени от конче.

Те се движели по тротоара на ул. " Георги Бенев " в северната част на града, в посока към бул. " Васил Априлов ". Случката е от 8 септември.

  " Няма закони! Това е България! На тротоара с каруцата... Къде е полицията? ", чуди се мъжът, снимал видеото.  Препомняме, че в регион " Северен " срещите с каруци надалеч не са редки. Наскоро ви разказахме за евентуално рискова обстановка, в която " основна роля " още веднъж имаше возило с животинска двигателна сила. Натоварена каруца шпореше по бул. " България " в тъмната част на денонощието. По нея липсваха каквито и да било своетлоотразители, както и регистрационен номер. Само няколко дни по-късно друго теглещо конче се появи на същия бул.. На натовареното трасе не липсваше и различен парадокс. Каручка се движеше по преминаващата край пътното платно велоалея. Изглежда, в Пловдив въпросните транспортни средства скоро няма да останат в предишното.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР