От 2009 г. Зукърбърг, който е и директор на компанията,

...
От 2009 г. Зукърбърг, който е и директор на компанията,
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг „ще оправи нещата“ във Фейсбук

От 2009 година Зукърбърг, който е и шеф на компанията, при започване на всяка година афишира цел. Миналите обявявани от него провокации включваха да носи вратовръзка всеки ден, да научи китайския език мандарин и да яде месо единствено от животни, които персонално е умъртвил.

Миналата година той посети всеки от американските щати, в които в никакъв случай не беше ходил.

Сега той написа, че желае да се концентрира върху предотвратяване на потребителите на Facebook от тормоз и държавна интервенция и "да подсигурява, че прекараното във Facebook време е добре прекарано време ", съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Миналата година беше сложна за компанията. Тя трябваше да бъде изслушвана в Конгреса по въпроса за съветска интервенция в американските президентски избори посредством нейния артикул, а някогашни чиновници и вложители насочиха рецензии за ролята й в света.

Facebook разгласи начинания в Бразилия за противопоставяне на подправените вести, защото с наближаването на президентските избори през октомври се чака броят на тези вести да набъбне, съобщи Асошиейтед прес.

Единият от плановете планува безвъзмезден курс по интернет за младежи, пълнолетни младежи и хора от сферата на образованието за различаване и въздържане на разпространяването на подправени вести.

Ще бъде основана и функционалност за изпращане на препоръки към потребителите за информацията в интернет. На самодейностите е планувано да бъде даден ход през юни, когато акцията за президентските избори в Бразилия ще навлезе в по-интензивна фаза.

Клодия Гърфинкъл, началник за Латинска Америка на партньорствата на Facebook в региона на медиите, съобщи, че самодейностите са плод на разисквания с хора от научните среди, специалисти по медийна просветеност, уеб сайтове за инспекция на обстоятелства и журналистически сдружения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР