От 2006-та година датата 17-ти май е обявена за Ден

...
От 2006-та година датата 17-ти май е обявена за Ден
Коментари Харесай

Денят на българския спорт 17-ти май - шампионат по печалби в 40-тия тираж на СПОРТ ТОТО

От 2006-та година датата 17-ти май е оповестена за Ден на българския спорт. Тази година този празник за всички, които имат отношение към професионалния и любителския спорт съответствува с 40-тия тираж на Български състезателен тотализатор. Спорта и тотализатора постоянно са вървели дружно, тъй като Спорт тото отделя от всеки залог в поддръжка на родните спортни федерации.

По никакъв метод това голямо количество противоречиви триумфи не отстъпва на количеството облаги раздадени от Спорт тото за 63-годишната си активност. Тази неделя идва с следващите благоприятни условия за разнородни облаги, надхвърлящи неведнъж психическата граница от един милион лв..

В играта " Тото 2- 6 от 49 ", възможностите да бъдат извоювани милиони са повече от евентуални, тъй като прогнозният
джакпот е 3 100 000 лв..

Не отстъпва и играта " Тото 2 - Зодиак ", облагите са до 3 000 000 лв. и това е непрекъсната големина, тъй като колкото пъти бъдат извоювани, за идващия тираж те още веднъж ще предизвикат шанса със същата мултимилионна сума.

Забележителен е и
джакпотът в играта " Тото 2- 6 от 42 ", в която прогнозната оптималната облага ще доближи до 440 000 лв..

Участието в игрите на тотото е налично за всички пълнолетни лица, а шансът може да нанесе тежък нокаут на доста материални терзания.

Участието в числовите и моментните лотарийни игри е неповторим метод да осъществя присъединяване в промоционалната акция на Тото клуб - " Всеки ден е Великден ". Крайния период за регистрация изтича на 24-ти май, а на 31-ви май в народен ефир ще бъде изтеглен чоп, който ще зарадва петнадесет късметлии с ваучери за почивки в страната и чужбина, всеки на стойност 2000 лв.. Ваучерите имат период на годност до декември 2021 година, а това е задоволителен период за всеки фамилен съвет да възнамерява по най-хубавия метод местоположението и времето за отмора.

Напомняме, че акцията " Печалби плюс - изключителни облаги " ще продължи единствено още няколко дни. В нея вземат участие записаните кодовете на талоните от моментните лотарийни игри. Тази опция ще изостри до краен лимит вниманието на всеки шанс, тъй като на 24-ти май ще изтеглим седмичните облаги, които са 500 лв. и преносим компютър, а секунди по-късно ще бъдат раздадени и три огромни
бонус облаги, които са 1000 лв., 2000 лв. и 3 000 лв.. Участват кодовете на записаните талони за интервала от 23-ти март до 23-ти май 2020-та година.

Не пропускайте да се информирате за всички настоящи вести от уеб страницата www.toto.bg, както и да ни следвате в ФБ страницата на Тотализатора и обществените мрежи.

Спорт тото - печелите Вие, печели и българския спорт.
 Десет облаги по 1 000 лв. завоюваха участници за Рожденият ден на Спорт тото
Десет облаги по 1 000 лв. завоюваха участници за Рожденият ден на Спорт тото

Печелившите бяхя изтеглени на инцидентен принцип

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР