От 20 март 2023 г. Българската народна банка пуска в

...
От 20 март 2023 г. Българската народна банка пуска в
Коментари Харесай

БНБ пуска юбилейна монета за 100 г. Олимпийски комитет

От 20 март 2023 година Българската национална банка пуска в обращение сребърна възпоменателна монета на тематика „ 100 години от основаването на Българския олимпийски комитет “.

Цената на монетата при стартиране в обращение е 132 лв..

Монетата ще се продава в Българската национална банка – на две каси в София, пл. „ Княз Александър I “ № 1 и четири каси в Касов център на Българска народна банка в София на ул. „ Михаил Тенев “ № 10.

Всеки клиент ще може да закупи от касите на Българската национална банка единствено по 1 монета, без значение дали закупува от свое име и за своя сметка или от името и за сметка на друго лице, според показано нотариално заверено категорично пълномощие за закупуването на съответната възпоменателна монета. Лицата, които закупуват възпоменателни монети, следва да са пълнолетни, т.е. да имат навършени 18 години.

До края на работния ден на 20 март 2023 година новата монета ще бъде предоставена от Българска народна банка на Банка ДСК АД, Кей Би Си Банк България ЕАД, Първа капиталова банка АД, Тексим Банк АД и Централна кооперативна банка АД за продажба в техните офиси и клонове.

 
Всичко за Вашата сватба
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg