От 20 години Николай Милушев и Хубена Георгиева предпочитат да

...
От 20 години Николай Милушев и Хубена Георгиева предпочитат да
Коментари Харесай

Семейство от Пловдив: Морето ни е хубаво, въздухът - чист, по-евтино е. Защо трябва да си харчим парите в Гърция или Турция?

От 20 години Николай Милушев и Хубена Георгиева избират да летуват на палатки измежду спокойствието на родния балкан. Тази година обаче са избрали да прекарат почивката си край морето. При това на каравана на къмпинг край Ахелой. Двамата са от Пловдив и означават, че това, което най-вече ги притегля в този метод на превозване на почивката е свободата и по-близкия допир до природата, споделя БНР.

" Не си затворен както през другото време на годината в апартамент или къща. Доста по-евтино е, тъй като тази храна, която ние си консумираме е същата, която си ядем и у дома “, разясни Хубена.

Те показаха, че сега по Черноморието е по-скъпо, а по този метод човек не е задължен да излиза по заведения всеки ден.

Предимството на къмпинга е, че на близо са плажът и морето. Спокойствието и неналичието на доста туристи там също се оказват плюс.  

А за какво отмора в България, а не в чужбина? Хубена Георгиева уточни, че като българи би трябвало да поддържаме родния туризъм.

" В последна сметка ние подкрепяме отново наши сънародници. Не да си харчим парите в Гърция, Турция или където и да е другаде. Въздухът е прекрасен, чист по морето. Морето ни е хубаво, не е толкоз солено, колкото е в Гърция и Турция “, уточни дамата.  

" Плажът ни е прекрасен, няма камъни. По принцип ходихме на Емона, на къмпинг в Слънчев бряг. От 20-25 години, единствено че тогава ходихме с палатки. На балкан сме си всяка година “, добави Николай Милушев.

От планините в България, обичана за двамата се оказва Родопите.

" Заради въздуха, разликата в температурата. Ние сме от Пловдив и при нас лятото е към 37 -38 градуса и не може да се диша. Там е 10-12 градуса разликата. Наспиваш се, отпочиваш си. На Широка поляна избираме, тъй като е 1500 м. – 1600 м. височина. Има язовир, борове на всички места “, обясниха двамата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР