От 20 до 22 септември на Малката главна ще се

...
От 20 до 22 септември на Малката главна ще се
Коментари Харесай

Три дни вкусни изкушения на Mood for Food 2

От 20 до 22 септември на Малката основна ще се организира дълго чаканото второ издание на кулинарния фестивал навън " Mood for Food ", „ Настроение за храна “. Празникът сигурно ще задоволи усетите и на най-претенциозните гастрономи.

Ул. „ Райчо Даскалов “ ще се отрупа още веднъж със сергии, предлагащи всевъзможни сладки, солени, пикантни, кисели, горчиви, люти вкусотии. Пловдивчани и посетители на града ще имат опцията още веднъж да се насладят на богато многообразие от познати и непознати гозби, веган специалитети, месни шедьоври.

„ Mood for food “ си има своя философия: „ Наслада от храната. Споделяне на прекарването. Забавление с обичаните хора “, която стартира да изповядва още през днешния ден в 17 часа, когато започва играта „ Разпознаване на сирената “. След нея в 18 часа ще има зрелищно надяждане с бургери, а за положителното въодушевление на всички ще се грижи DJ.

Вторият ден от стрийт феста стартира още в 12 часа със занимания и вкусни провокации. Най-любопитните ще могат да схванат по какъв начин се вършат сурови бонбони и други вкусотии, а вечерта в 21.30 часа посетители на празника ще бъдат момчетата от „ Ъпсурт “, които неотдавна зарадваха феновете си с новия си албум " Неправилен рап ".

Атракция на третия заключителен ден от “Mood for food ” ще е демонстрацията на правене на торта с блендер. Успоредно с музиката и заниманията ще цвърчат вкусни мръвки, ще се лее крафт бира, ще ухае на кексчета.

Кулинарният фестивал " Mood for food " е част от календара на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР