От 20 април чеченката Марина е младоженка, след като на

...
От 20 април чеченката Марина е младоженка, след като на
Коментари Харесай

Марина от Фермата избяга в Италия от скандалите с пикантното й клипче

От 20 април чеченката Марина е булка , откакто на тази дата сподели „ да ” на италианеца Франко, видя HotArena .

Двамата се срещнали в интернет и комуникирали на италиански, който участничката в последния сезон на „ Фермата ” знае доста добре. Двамата се сгодили на съдбовния 13 април, а седмица вдигнали и женитба в Тетевен, облечени в български национални носии. Чеченката носеше и непретенциозен букет от маргарити, сподели репортаж от венчавката, излъчен в „ Преди обед ”. Кумове на младоженците бяха футболиста Алек и мама Галя, от предходния сезон на риалити предаването.

Двете с чеченката са огромни приятелки, а Галя провела цялото празненство, тъй като работи в общината. Марина решила да се ожени на 20 април, тъй като това е рождения ден на по-големия наследник на чеченката . Франко се показва като строителен бизнесмен с ползи в туризма. И за него, и за Марина това е втори брак. Италианецът се оженил за първи път, когато бил на 19 години, а булката му единствено на 13 години. След 25 години брак двамата се разделили.

Марина ще се откри в Италия при новия си брачен партньор, откакто у нас се завихри нечовечен скандал с пикантно видео с нейно присъединяване . Фурията се оказа основна героиня в порно, което дълго време е било предавано по задгранични канали. В него се вижда по какъв начин тя се радва на ласките на друга русокоска като и двете са чисто голи под душа, предават от Телеграф. 

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР