От 20.04. до 21.05. Слънцето ще преминава през знака Телец.

...
От 20.04. до 21.05. Слънцето ще преминава през знака Телец.
Коментари Харесай

Слънце в Телец: Бавен, но сигурен напредък за земните знаци Телец, Козирог и Дева

От 20.04. до 21.05. Слънцето ще минава през знака Телец. Докато светилото символизиращо нашите гении, съзнателни потребности и способи за изява, минава през най-стабилния и балансиран знак от зодиака множеството от нас ще търсят материална и прочувствена сигурност от заобикалящата среда и няма да са склонни да подхващат непотребни опасности.

Ако започваме нещо ново през интервала, без значение, дали сериозна връзка, професионален ангажимент или бизнес партньорство, по-вероятно е те да съумеят да устоят във времето. Хора, с които формираме връзки, най-вероятно ще се задържат по-дълго в живота ни и ще окажат основни и значими фигури за нас.

Преминаването на Слънцето през Телец ще повлияе най-силно на земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и на хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. Периодът е добър те да напредват постепенно, само че несъмнено във значима за тях посока, както и да проявят неизменност и темперамент по отношение на неща, които са значими за тях. Много е евентуално да се натъкнат на хора, които да ги обогатят или такива, които да подтикват израстването им. Ще съумеят да преподредят отговорностите в персоналния или в професионалния си живот и да ги стабилизират.

Някои от тях ще започват връзки, други ще подхващат по съществени стъпки в сегашно партньорство, трети ще трансформират насоката в работата си, четвърти ще построяват нещо значимо, най-вероятно постоянна конструкция в някоя сфера на своя живот.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец е добре да си дадат задоволително време за отмора, да се отдадат на творчество, медитация, йога или различен тип релаксиращи действия, които под една или друга форма ще ги провиснал и ще им оказват помощ да виждат нещата в вероятност.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци е допустимо да получат забавени заплащания или хонорари през интервала.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион ще са мощно ангажирани с любовни въпроси и по всяка възможност ще задълбочават връзките си с обичан човек.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР