От 20:00 часа тази вечер до 6:00 ч. утре ще

...
От 20:00 часа тази вечер до 6:00 ч. утре ще
Коментари Харесай

Затварят движението в тръбата към Бургас на тунела Траянова врата

От 20:00 часа довечера до 6:00 ч. на следващия ден ще се ограничи придвижването на всички коли в тръбата за Бургас на тунел „ Траянови врата “ на Автомагистрала „ Тракия “, оповестяват от Агенция „ Пътна инфраструктура “.

Спирането на трафика през нощта е за разчистване на стените на оборудването и пътната настилка. Пътуващите към Бургас ще се пренасочват в почистената тръба за София, в която трафикът ще се реализира в двете посоки.

Същите ограничавания бяха наложени и в нощта на 22 против 23 април тази година, като и тогава от АПИ оповестиха, че придвижването в тръбата се разногласието за разчистване.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация и да карат деликатно, спазвайки отдалеченост. Да се движат със съобразена скорост и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР