От 2 февруари започва ремонтът в двете платна на 16,5

...
От 2 февруари започва ремонтът в двете платна на 16,5
Коментари Харесай

Ремонт затваря част от магистрала Тракия

От 2 февруари стартира ремонтът в двете платна на 16,5 км сектор от автомагистрала "Тракия " /от 168-и до 184-и км/ сред пътната връзка с автомагистрала "Марица " и "Чирпан - Изток ". Това заяви пресцентърът на Агенцията "Пътна инфраструктура ".

Строителните действия са част от почналия през октомври м. година поетапен ремонт на общо 52 км от автомагистрала "Тракия " /от 156-и до 208-и км/.

По време на ремонтните работи ще бъде лимитирано напълно придвижването на автомагистрала "Тракия " - сред връзката с автомагистрала "Марица " и "Чирпан - Изток ". Трафикът ще минава по обходни направления.

В посока Бургас придвижването ще се отклонява на пътен възел "Плодовитово ", по пътя III-666 до село Плодовитово и пътя II-66 Плодовитово - Чирпан, а на пътен възел "Чирпан - Изток " ще се включва още веднъж в автомагистрала "Тракия ".

В посока София колите ще се отклоняват на пътен възел "Чирпан - Изток " и ще минават по пътя II-66 Чирпан - Плодовитово, и по пътя III-666 от село Плодовитово ще се връщат още веднъж на автомагистрала "Тракия " на пътен възел. "Плодовитово ".

От автомагистрала "Марица " в посока Бургас колите ще се качват на автомагистрала "Тракия " и при пътен възел "Плодовитово " ще се отклоняват по пътя III-666, на село Плодовитово, по пътя II-66 през околовръстния път на Чирпан и на пътен възел "Чирпан - Изток " ще се връщат на Автомагистрала "Тракия " към Бургас.

В края на декември 2020 година завърши обновяването на 12 км от Автомагистрала "Тракия " в двете платна, сред пътните възли "Белозем " и "Оризово ". Отсечката е с нова асфалтова настилка, усъвършенствано отводняване, с нова хоризонтална маркировка, с пътни знаци и ограничаващи системи. В платното за Бургас през предходната година беше освежен и 2-километров сектор сред км 198 и км 200, напомнят от АПИ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР