От 2-3 месеца Рени се носи на крилете на нова

...
От 2-3 месеца Рени се носи на крилете на нова
Коментари Харесай

Рени се разчекна на плажа, похвали се, че го прави по три пъти на ден

От 2-3 месеца Рени се носи на крилете на нова обич. Чалга ветеранката, която гони 50-те, излиза с мъж, доста по-млад от нея. Срещнала го около фотосите на видеоклипа към последната ѝ ария „ Искам бебе ”, a съгласно приятелите ѝ наподобява щастлива с него, видя HotArena.

По подигравка на ориста изпълнителката се срещнала с някогашния си брачен партньор Борис Пилософ по същия метод – на снимачната площадка. От него обилната русокоска има две деца, само че взаимният им живот завърши трагично. Той я остави съкрушена, без никакви финансови средства, а опитите й да възроди кариерата си с присъединяване в шоуто „ ВИП Брадър ” удариха на камък. 

Запознати издават, че около целия стрес певицата почнала да слабее и сега тежи цели 10 кг по-малко. Певицата постоянно е имала проблеми с теглото  и през годините е пробвала какви ли не диети, само че резултатът от тях е бил временен. Тя по този начин и не успяваше да задържи постигнатите резултатите, а откакто роди синовете си напълно се окръгли.

Сега, когато е доста по-слаба, Рени не се тормози да се снима по банск и и да пуска провокативни снимки в обществената мрежа. Наскоро звездата на ретро фолка сподели формите си  в изрязан червен бански и за малко да разкрие най-милото си пред почитателите. Певицата по този начин се е разчекнала върху пън на плажа, че някои побързаха да я упрекнат за прекомерно разкрепостените пози. “Това държание не отива на твоята възраст! ”, написаха част от феновете й, а други я насърчиха да продължава с разголването. Изпълнителката разкрила пред свои близки, че откогато има нов мъж в живота си, още веднъж се усеща сексапила и мечтана. Даже се похвалила, че с приятелят й мачкат чаршафите по три пъти дневно – нещо, което рядко й се случвало с някогашния.

„ Нищо не желая да настоявам сигурно и нищо не желая да споделям сигурно! Знам единствено, че съм извънредно щастлива и удовлетворена от него ” , споделя Рени. И добавя, че актуалният й обичан живее отвън България, само че се старае да намира време за нея, въпреки че едва ли скоро ще се съберат под един покрив, написа " Уикнед ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР