"От 1994 г. карам кола, нямам книжка. Виновен съм!", каза

...
"От 1994 г. карам кола, нямам книжка. Виновен съм!", каза
Коментари Харесай

Мъжът, помел с такси 11 коли в столицата, карал без книжка 24 години

"От 1994 година карам кола, нямам брошура. Виновен съм! ", сподели Иво Нацев, който на 19 юли т.г. в столичния квартал "Надежда " с такси опустоши 11 коли.
Той бе изправен пред Софийския областен съд по искане на прокуратурата, която упорства мъжът да бъде арестуван за непрекъснато.
Нацев не е таксиметров водач, а просто се качил на жълтата кола, която била на щерка му. Било належащо да закара автомобила на ремонт, защото бил негоден.
Според обвиняването Нацев първо блъснал откъм гърба рено, минал на червен светофар и поредно се блъснал в 10 други коли, като най-после таксито му спряло в микробус. Той бягал от полицейски патрул. След конфликта с микробуса Нацев към този момент бил заловен от служителите на реда и те го поканили да даде кръв и урина, с цел да се ревизира пил ли е преди този момент. Нацев отказал и блъснал единия от униформените в гърдите. Изкрещял да го оставят намира.
Свидетелка, която карала блъснатото от Нацев рено, разказала, че мъжът лъхал на алкохол. Експертизата, за това дали е бил пийнал, към момента не е подготвена, стана ясно в съда.
"Спуках гума. Какво да направя, случва се ", отбрани се Нацев и отхвърли да е посягал на служител на реда.
Според арбитър Николай Урумов обаче доказателства за това, че той е провокирал тежкия случай има. Заради това и поради държанието му след случката, магистратът го остави зад решетките.
Съдията уточни още, че има данни прокуратурата да повдигне обвинявания на Нацев и за безчинство, и за каране в нетрезво положение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР