От 19 септември 2022 г. Българската народна банка пуска в

...
От 19 септември 2022 г. Българската народна банка пуска в
Коментари Харесай

БНБ пуска монета Голям гмурец за 108 лева

От 19 септември 2022 година Българската национална банка пуска в обращение сребърна възпоменателна монета на тематика " Голям гмурец " от серията " Природно многообразие в Република България ".

Цената на монетата е 108 (сто и осем) лв..

Монетата ще се продава в Българската национална банка – на две каси на пл. " Княз Александър I " № 1 и четири каси в Касов център на Българска народна банка на ул. " Михаил Тенев " № 10, както и в офиси и клонове на Банка ДСК АД, Първа капиталова банка АД, Кей Би Си Банк България ЕАД, Тексим Банк АД и Централна кооперативна банка АД.

В интервала от 19 до 21 септември 2022 година в това число всеки клиент (физическо или юридическо лице) ще може да закупи от Българската национална банка по 1 монета, без значение дали закупува от свое име и за своя сметка или от името и за сметка на друго лице, според показано нотариално заверено категорично пълномощие за закупуването на съответната възпоменателна монета. След този интервал възпоменателната монета " Голям гмурец " ще се продава без ограничавания. Лицата, които закупуват възпоменателни монети, следва да са пълнолетни, т.е. да имат навършени 18 години.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР