От 19 до 21 юли в Санта Фе, щата Ню

...
От 19 до 21 юли в Санта Фе, щата Ню
Коментари Харесай

US губернатори призоваха за засилване на икономическото сътрудничество с Китай

От 19 до 21 юли в Санта Фе, щата Ню Мексико се организира лятната конференция на Федерацията на губернаторите на Съединени американски щати. В рамките на срещата няколко от представителите обявиха, че придават огромно значение и ценят другарските търговско-икономически връзки с Китай и приканват да се ускори двустранното търговско-икономическо и капиталово съдействие, заяви bulgarian.cri.cn.

Губернаторът на Колорадо Джон Хикънлупър съобщи, че щатът високо цени основаните другарски връзки с Китай и се надява тези връзки до продължат. Той съобщи, че когато срещат компликации в двустранните връзки, задълбочаването на районното съдействие постоянно дава позитивен принос за двустранните контакти. Колорадо ще продължи да ускорява обмена с Китай и да покачва разбирателството и взаимното доверие.

На форума губернаторът на щата Юта Гари Хърбърт съобщи, че Съединени американски щати би трябвало да се интегрират със международния пазар и да засилят интернационалния продан посредством съдействие.

Няколко губернатори показаха сходни отзиви и считат, че световните търговски спорове, провокирани от администрацията на Доналд Тръмп, освен въздействат върху износа на селскостопанските и конкурентни артикули на Съединени американски щати, само че и основават неустановеност за вложенията на някои компании.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР