От 19 август 2019 г. и шестимата главни актьори от

...
От 19 август 2019 г. и шестимата главни актьори от
Коментари Харесай

Вече всички актьори от сериала „Приятели“ са на 50+

От 19 август 2019 година и шестимата основни артисти от „ Приятели “ са във възрастовата група 50+. Матю Пери, прочут в целия свят като Чандлър Бинг от фамозния сериал, навършва половин век, а по-рано през годината, на 11 февруари, този празник отпразнува и Дженифър Анистън. Мат Лебланк и Дейвид Шуимър към този момент са на 52, а Къртни Кокс и Лиса Кудроу са надлежно на 55 и 56.

Легендарният сериал с 10 сезона и общо 236 епизода изстрелва през 1994 година синеокото момче Матю от малко северно градче в Масачузетс в стратосферата на огромния шоубизнес. Впоследствие, за положително или неприятно, той не съумява да излезе от коловоза на тв сериалите, а през днешния ден кариерата му е някъде на Сточна гара, тъй като от 2017 година не е снимал нищо. Преди това минава и през съвсем наложителните за тези среди проблеми с алкохола и опиатите.

По-забележителните му изяви на огромен екран са „ Бързата работа “ (Fools Rush In, комедия от 1997 година със Салма Хайек) и черната комедия „ Девет ярда “ (The Whole Nine Yards) от 2000 година с Брус Уилис.

Бащата на Матю Пери също е артист и даже в „ Бързата работа “ играе татко на персонажа му. Появява се и в един от епизодите на „ Приятели “ от 1998 година като татко на едно от гаджетата на Дженифър Анистън.

Последният кастинг на Матю за сериала е извършен в петък, а първите фотоси са почнали още в понеделник на идната седмица. Друг любопитен факт е, че неговият воин Чандлър Бинг изрича последната имитация в последния епизод на паметния сериал. Когато всички излизат на открито, с цел да пият кафе, той пита „ Къде? “.

Другите любопитни обстоятелства за артиста са, че обича да играе тенис и хокей, а в гимназията (учил е в Канада) е съученик със настоящия министър председател на страната Джъстин Трюдо.

Матю Пери не е женен и няма деца. В средата на 90-те имаше къса връзка с Джулия Робъртс, а от 2006 до 2012 година живя с актрисата Лизи Каплан ( " Съюзени ", " Последният момински запой ", " 127 часа " ).

Източник: ladyzone.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР