От 19.00 ч. на 06.09. до 08.00 ч. на 07.09.

...
От 19.00 ч. на 06.09. до 08.00 ч. на 07.09.
Коментари Харесай

Последна информация от МВР: Няма бедстващи на територията на Община Царево

От 19.00 ч. на 06.09. до 08.00 ч. на 07.09. не са регистрирани сигнали, свързани с бедстващи на територията на Община Царево хора. Няма данни и за хора в неопределеност, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Засиленото полицейско наличие по всички пътни артерии продължава. С оглед отбягване на произшествия заради вероятни свлачищни процеси на скална и земна маса в рисковите региони полицейски екипи реализират линеен надзор. Извършва се и охранителна активност в зоните с развалена или унищожена благосъстоятелност на жителите за недопускане на мародерство.

Трафикът по направлението Синеморец – Ахтопол – Царево към момента се прави по обходен маршрут. В по-късните часове се чака отваряне на главния път и възобновяване на трафика в естествен темп. Към момента няма усложнения при напредването поради, че по-голяма част от пътуващите от наводнения регион са се изтеглили.

Екипите на Зонално жандармерийско ръководство – Бургас са в подготвеност за оказване на подпомагане и напътствие на пътуващите от Южното Черноморие.

Служителите от РДПБЗН – Бургас не престават с дейностите по почистване и отводняване на терени в Община Царево. Проверява се проходимостта на пътищата и при положение на нужда се изрязват и реалокират дървета и клони. Стартира активността по изцяло изпразване на двата микроязовира към с. Лозенец, заради неотложен незабавен ремонт на компрометираните язовирни стени.

Екипи на " Гранична полиция " също оказват подпомагане на чиновниците от останалите структурни звена при осъществяване на дилемите им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР