От 18 януари (сряда) 2023 г. се въвежда временна организация

...
От 18 януари (сряда) 2023 г. се въвежда временна организация
Коментари Харесай

Стартират строително-монтажните дейности по проект „доизграждане на канализационна мрежа на кв. Суходол“

От 18 януари (сряда) 2023 година се вкарва краткотрайна организация на придвижването в кв. “Сухдол “.

Затваря се ул. “ТРАЯН ТАНЕВ “, в сектора от ул. “ СТОИЧКО СТАНИСЛАВОВ “ до ул. ЖОТЕ ИЛКОВ “. МПС ще се движат по обходни направления, указани с пътни знаци и сигнализация. Спирките на рейсовете на градския превоз се изместват по улица „ Кирил Христов “.
Причината за подхванатите дейности е стартирането на строително-монтажните действия по план:  „ ДОИЗГРАЖДАНЕ НА КАНАЛИЗАЦИОННА МРЕЖА НА КВ. СУХОДОЛ “.
Директните изгоди от реализацията на плана са в възстановяване на качеството на околната и виталната среда в кв. “Суходол “. Въвеждането на екологосъобразно филтриране и заустване на битовите отпадъчни води въздейства директно върху подобряването на здравето на жителите на квартала, покачва атрактивността на района за вложения, както и благосъстоянието на хората.
По плана ще бъдат изпълнени: канализационна мрежа-битов и дъждовен колектор.
При реализацията на плана се чака улиците на кв. “Сухдол “, включени в плана,  отсега нататък да могат да поемат  дъждовните води и да няма  наводнения при доста пороен дъжд.
При зародили проблеми по време на строително- монтажните действия може да пишете на e mail [email protected] или да се обадите на тел: 0884 330766
„ Трейс Груп Холд “ АД се извинява на жителите на кв. “ Суходол “ за породените краткотрайни неудобства!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР