От 18 до 27-ми августв Плевен за втори път гостува

...
От 18 до 27-ми августв Плевен за втори път гостува
Коментари Харесай

От 18 до 27 август в Плевен отново гостува цирк „Колозеум“

От 18 до 27-ми августв Плевен за повторно гостува цирк „ Колозеум “.Шатрата на цирка е построена на мястото на Колопистата в града, а началотона спектаклите е всяка вечер от 19:00 часа.



Очаква ви разнообразна циркова стратегия с дресури на камили,коне,понита и още доста други животни. Високо под купола- въздушна гимнастика на трапец, темпераментно жонгльорство.

Най-малката артистка в цирка - Лучия, ще показа гимнастика върху сутеренен обръч.

Пред очите на публиката 7-мо потомство цирков актьор - Максимилиян Колев ще възроди цирковия номер " Прабългарски конни игри ".

Много смях и занимателни игри ще има в компанията на клоуна Радо.

Само под купола на цирк „ Колозеум “ може да видите най-бързото и рисково колело на гибелта, в осъществяване на фамилия Валдемар.

Във финала на представлението ще затаите мирис с най-новия атракцион в програмата. Зашеметяващи лупинги и рисково каране на мотори в „ Глобуса на гибелта “.



Номерът е създадентази зима катопрез месец март е била премиерата му в София, изясни за Дарик радио Момчил Колев - един от основателите, шеф и механически шеф на цирка.

В него се представяоще по-рисков и единствен в Европа, въртящ се към оста си глобус, в който в това време се въртят двамамотоциклетисти.

От 18 до 27-ми августв Плевен - цирк „ Колозеум “, на мястото на Колопистата. Началото на спектаклите е всяка вечер от 19:00 часа.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР