От 18 до 22 ноември HOLIDAY&SPA/Virtual Show ще предложи иновативни

...
От 18 до 22 ноември HOLIDAY&SPA/Virtual Show ще предложи иновативни
Коментари Харесай

Най-големият туристически форум ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО събира за първи път изложители и гости в сигурна виртуална среда

От 18 до 22 ноември HOLIDAY&SPA/Virtual Show ще предложи новаторски решения за бизнес и развлечение

На прага на зимния сезон най-голямото туристическо ревю в България ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО предлага още една опция за туристическия отрасъл. От 18 до 22 ноември, HOLIDAY&SPA/Virtual Show ще даде безвъзмезден достъп на всеки искащ да се запознае с най-актуалните туристически предложения, непрекъснато, от всяка точка на света, в безвредна среда.

Виртуалното издание на ревюто ще разреши на посетителите да прегледат щандовете на участниците, да избират и непосредствено да резервират техните оферти, без да напущат комфорта на домовете си, в извънредно лесна за потребление среда и завладяващо интерактивно преживяване. Благодарение на най-съвременните технологии изложители и посетители ще могат да се възползват от всички благоприятни условия на живото събитие, само че и още доста спомагателни услуги.

събира на едно място туристически компании, хотели и къщи за посетители, ски учебни заведения, заведения, спа и уелнес комплекси, които ще предложат своите настоящи предложения на посетителите. За да предложат оптимално близо до действителното прекарване, уредниците от  ПРИМ ЕКСПО в партньорство с софтуерната компания URBO, ще дадат опция на всеки посетител да влезе в лоби, да посети изложбена и конферентна зала, да беседва в чат в действително време с представители на всяка компания изложител.

„ Пресъздали сме оптимално реалистично прекарването на едно същинско експо – от представяното на самия бизнес и неговите оферти към крайния клиент, до договарянията с евентуални сътрудници. Вярваме, че можем да запазим туристическия бранш в България жив, само чрез партньорства и въвеждане на нови технологии. URBO за следващ път потвърди, че не се опасява да опитва и да предлага нови решения на пазара в България “, разяснява Андрей Лилов, основател на софтуерната компания.

На търговците в областта на туристическите услуги HOLIDAY&SPA/Virtual Show ще даде опция да се „ срещнат “ с клиентите си, да продават в действително време от собствен личен брандиран щанд, да се включат в каталога на ревюто и да се възползват от общата реклама на събитието, на извънредно конкурентни цени.

„ Ние сме уверени, че HOLIDAY&SPA/Virtual Show ще предложи на участниците поддръжка и нови хрумвания за превъзмогване на най-големите провокации пред туристическата промишленост, до момента в който пристигна време за нашата среща онлайн през февруари на ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2021 “, съобщи Вихра Огнянова, уредник на ревюто.

Всички посетители на ревюто ще могат да се насладят гратис на виртуална галерия на български фотографи, както и вечерно кино с подбрани филми от International Tour Film Fest – Bulgaria „ On the East Coast of Europe “.

За повече информация:

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР