От 17 май Lidl дава старт на лятото с нова

...
От 17 май Lidl дава старт на лятото с нова
Коментари Харесай

Lidl Plus дава старт на лятото и грил сезона в Lidl

От 17 май Lidl дава старт на лятото с нова акция за ваучери и кани всички фенове на грила да се включат във вкусното премеждие. В интервала на акцията за всеки 10 лева от покупката на прясно месо марка „ Грил занаятчия “, прясна риба или рибни артикули в 1 касов бон клиентите на Lidl могат да се включат в лотария за 1 от 400 ваучера за извършване на покупки по 400 лева Единственото изискване е те да маркират своя Lidl Plus на касата и да задействат присъединяване си в приложението. Колкото повече грил артикули, толкоз повече участия, и несъмнено по-голям късмет да завоюват ваучер за извършване на покупки на стойност 400 лева

Грил продуктите на Lidl се отличават с богато многообразие от качествено месо на налични цени, което може да задоволи и най-взискателния усет. Веригата залага на добре познатите на клиентите усети, като добавя портфолиото си от лични марки с още 12 нови оферти. От тази година към трапезата всеки фен на грила може да добави мини кюфтенца на шиш, гурманска плескавица с бекон, кълцано месо в буле, наденички мергез от агнешко и още доста неустоими предложния. Грил серията се състои от над 40 продукта, като всички те имат гаранция за качество от института SGS. Прясното месо в Lidl е единственото в България сертифицирано за прохлада, качество и непорочност от SGS.

Компанията поддържа родната грил традиция, като разкрива още повече опция за цените моменти, прекарани със фамилията и приятелите. Защото лятото стартира с грил в Lidl Plus.

Пълните условия на играта и лист с всички артикули, участващи в акцията може да разгледате на. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР