От 17:30 часа утре в Културен дом НХК – зала

...
От 17:30 часа утре в Културен дом НХК – зала
Коментари Харесай

Бургазлии ще могат да изкажат утре своите препоръки, въпроси и оплаквания за Бюджет 2024

От 17:30 часа на следващия ден в Културен дом НХК – зала на Общински съвет-Бургас, ще се организира обществено разискване на плана за бюджет на Община Бургас за 2024 година .

На него всички жители ще могат да изкажат своите отзиви, рекомендации и недоволства от плана, който ще бъде гласуван другата седмица от локалния парламент. Всички изявления ще бъдат записани в протокол и след това ще бъдат прегледани . Подобни обществени разисквания по значими тематики са една от най-големите трибуни, на които гласът на хората може да бъде чут, само че все пак посещаемостта им нормално е ниска

Обсъждането ще се организира при следния дневен ред :

  1. Представяне на главните индикатори на плана за бюджет за 2024 година.
  2. Обсъждане, мнения, отзиви, въпроси, мнения и оферти във връзка проектобюджета.

Материал, представящ главните индикатори на плана за бюджет в наличен формат и тип за жителите и всички заинтригувани страни, е оповестен.

Проектът за Бюджет 2024 бе показан от кмета Димитър Николов на 18 януари . Основен приоритет в него се обрисува решаването на, който е доста сериозен в цялата страна . По време на представянето бе оповестено и през идващите 12 месеца, както и други значими инфраструктурни планове за града. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР