От 16 май до 1 юни БНТ 3 ще излъчи

...
От 16 май до 1 юни БНТ 3 ще излъчи
Коментари Харесай

БНТ 3 излъчва Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години

От 16 май до 1 юни Българска национална телевизия 3 ще излъчи онлайн европейското състезание по футбол за юноши до 17 години, на което България взе участие.

Шампионатът на Стария континент в това възрастово поделение се обрисува извънредно мощен и непредвидим, а присъединяване на българския народен тим обезпечава спомагателен сексапил и интерес към събитието. Съставът, управителен от селекционера Йордан Петков, се класира наред за шампионата, само че Фортуна не беше изключително доброжелателна при жребия и изпрати „ лъвчетата " в привидно страховита група с Франция, Нидерландия и Полша. Амбициите на младите ни национали обаче въобще не се разгръщат до скромното наличие на шампионата и всички с неспокойствие чакат конфликтите с именитите си противници.

Авантюрата, на която феновете на Българската национална телевизия ще се насладят стартира още в първия ден на шампионата - на 16 май (понеделник), когато България играе против Нидерландия от от 20:00 ч. Спортния канал на публичната телевизия ще покаже директно всички мачове на представителния ни отбор до 17 години.

Всеки един от дуелите ще бъде придружен и със студийна стратегия , която ще стартира половин час преди началото на всяка среща. Веднага след края на мачовете, футболните почитатели пред екрана ще имат опцията да чуят и първите думи на треньора Йордан Петков, както и на някои от основните настоящи лица в мача. На 19 май (четвъртък) България играе против Франция още веднъж от 20:00 ч. , а на 22 май (неделя) е заключителният ни мач в груповата фаза против Полша - началото е в 17:30 ч.

Освен мачовете на България, Българска национална телевизия 3 ще покаже и най-вълнуващите конфликти на шампионата - от груповия стадий до финала, като необикновен акцент ще падне върху етапа на елиминациите, започваща от 25 май (сряда). На европейското състезание по футбол за юноши до 17 години вземат участие единствено 16 страни, което трансформира наличието на България в още по-ценно достижение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР