От 16 до 24 октомври ще се извърши придвижване на

...
От 16 до 24 октомври ще се извърши придвижване на
Коментари Харесай

Личен състав и военна техника на Сухопътни войски ще се придвижват от Казанлък до учебен полигон „Корен“ от 16 до 24 октомври

От 16 до 24 октомври ще се извърши напредване на персонален състав и военна техника по републиканската пътна мрежа от град Казанлък, Област Стара Загора, до образователен полигон „ Корен “, Област Хасково, съобщиха от пресцентъра на Министерството на защитата. 

Придвижването е по отношение на идни тактически учения на формирования от 61-ва Стрямска механизирана бригада - Карлово от състава на Сухопътните войски. 

През целия интервал на осъществяване на ученията придвижването ще бъде интензивно в двете направления.

От 26 юни до 2 юли на образователния полигон „ Корен “ се организира полева подготовка с присъединяване на формирования от 2-ра Тунджанска механизирана бригада и други формирования от състава на Сухопътните войски за тактическото обучение „ Ответен удар – 23 “. Подготовката включваше ротни тактически учения с бойна пукотевица. Тактическото обучение „ Ответен удар – 23 “ беше от 3 до 5 юли в рамките на обучение Enhanced Vigilance Activity – 23 на многонационалната бойна група, с рамковата страна Италия на образователен полигон „ Ново село “. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР