От 16 часа днес всички функционалности на регистъра, възможни чрез

...
От 16 часа днес всички функционалности на регистъра, възможни чрез
Коментари Харесай

Най-Накрая! Търговският Регистър Функционира!

От 16 часа през днешния ден всички функционалности на регистъра, вероятни посредством достъп до интернет, също ще бъдат възобновени.

Припомняме, че Търговският указател се срина във вторник, 10 август 2018 година Агенцията по вписванията оповестиха, че аргументите са механически, а регистърът трябваше да бъде пуснат още на същия ден. Това обаче не се случи, написа нюз.бг.

На 16 август някогашният към този момент шеф на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова съобщи че няма към този момент желание да подава оставка, а като определение за рецесията сподели: " Случват се такива неща. "

На идващия ден - 17 август, се състоя среща сред премиера Бойко Борисов и министъра на правораздаването Цецка Цачева. Срещата не бе оповестена авансово, като и до този миг няма изясненост по тематиките на диалога.

Премиерът Бойко Борисов изрече недоволството си от управлението на Агенцията по вписванията поради продължаващия от 10 август срив на Търговския указател. Борисов обаче съобщи, че промяна на управлението и уволнения няма да има, до момента в който рецесията не се овладее.

Въпреки изказаните опасения и рецензии и до този миг няма ясна информация на какво се дължи срутва в най-важния за действието на стопанската система указател. Вицепремиерът Томислав Дончев настоя, че отговорни за рецесията има, като това включва и виновност по несъблюдение на отговорности и отговорности.

От " Правосъдие за всеки " настояха да бъде поета действителна отговорност за обстановката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР