От 16:03ч Луната преминава на празен ход до 01:50ч на

...
От 16:03ч Луната преминава на празен ход до 01:50ч на
Коментари Харесай

Днес лесно могат да ви урочасат лоши очи

От 16:03ч Луната минава на луфт до 01:50ч на 30 юни. - Да не се подхваща нищо значимо. Не подписвайте контракти, не правете съществени покупки. Занимавайте се единствено с нормалната си работа, без всякакво изпитание или почивайте.

Луната е в символ Везни до 01:50ч на 30 юни.

Луната във Везни носи положително и радостно въодушевление. Прави ви ни по-контактни. Подходящо за срещи със остарели познати, да прекарате малко време в приятна компания. Благоприятно се отразява и върху фамилните връзки, елементарно се стига до взаимни отстъпки.

Повишава се чувствителността към деянията на неучтивост и какофония. Благоприятно време за бързо протичащи задания и всичко, бързо губещо новост.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур.

Продължава 8 лунен ден до 14:46ч на 29 юни (от 13:33ч на 28 юни)

Продължава денят на измененията и вътрешната промяна. Не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено. Старайте се да не изразходвате силата си на вятъра. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята вътрешен глас.

Ден на измененията, в който могат да настъпят непредвидени събития, да зародят нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да умеете да реагирате. Настроението може да е изменчиво.

Препоръчва се да поддържате връзка единствено с другари и близки хора. Много е значимо да се заобикалят кавги и спорове.

В този интервал се предлага да си вземете душ или да се потопите в някой водоем. Водата през днешния ден има огромна лечебна мощ. Но с огъня бъдете внимателни – внимавайте за пожари и повреди.

Следва 9 лунен ден от 14:46ч на 29 юни до 16:00ч на 30 юни

Труден ден. Първият сериозен ден от лунния цикъл. Време на енергиен поврат. Не се учудвайте, в случай че ви се коства, че не ви върви. Не правете проекти, не започвайте нови каузи. Отложете вземането на виновни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем. Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес елементарно могат да ви урочасат неприятни очи, защото вътрешната сила е отслабена. Използвайте техники за отбрана.

Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване.

Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Изчистващата баня ще е единствено от изгода. Всякакви очистителни процедури в този интервал са добре пристигнали. Добре е да предприемете ликвидиране на пространствата и тялото - физически и ментално. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна.

В връзките елементарно могат да се породят спорове. Денят не е подобаващ за първа среща. На запознанства зародили в този лунен ден също не би трябвало да се обръща внимание. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо положително. После ще се питате: ”Сън ли беше или реалност”. В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки.

Съновиденията, които предстоят демонстрират какви спорове съществуват на подсъзнателно равнище, указват вътрешният прикрит спор и неговият темперамент. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни сънища.

11 безоблачен ден - Ден на измененията. Не планирайте нищо в този ден, систематичните дейности са нежелателни. Старайте се да откриете Бог в себе си. Хубаво е да се занимавате с творчество, изобразяване, лирика, музика. Опитайте се да поддържате връзка елементарно, да вършиме радостни изненади на другите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР