От 15 септември ще започне изплащането на помощта за отопление

...
От 15 септември ще започне изплащането на помощта за отопление
Коментари Харесай

Над 153 хил. души ще получат помощи за отопление

От 15 септември ще стартира изплащането на помощта за отопление за идния зимен сезон (1 ноември 2021 година – 31 март 2022 г.). Общият й размер ще се усили с 27,75 лв. и ще доближи 523,55 лв., с което ще се компенсира повишаването на електрическата енергия за контролирания пазар.

Всички жители, които имат право на този тип поддръжка, ще получат цялата сума еднократно. Прогнозите демонстрират, че през 2021/2022 година техният брой ще е към 330 000 души – с към 17% повече спрямо предходния отоплителен сезон, оповестиха от МТСП.
 Мицотакис разгласи помощи за засегнатите от пожарите Мицотакис разгласи помощи за засегнатите от пожарите
Премиерът на Гърция Кириакос Мицотакис разгласи пакет от ограничения за засегнатите от пожарите, оповестяват гръцките медии, представени от БНР. Помо...

Началото на акцията за еднократно погашение на помощта за целия отоплителен сезон е съобразена с нуждата от обезпечаване на спомагателни средства посредством актуализацията на държавния бюджет за 2021 година

До момента дирекциите „ Социално подкрепяне “ в цялата страна са издали заповеди за разпределяне на помощ за отопление на 153 600 души.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР