От 15 май в в магазинната мрежа на най-голямата ритейл

...
От 15 май в в магазинната мрежа на най-голямата ритейл
Коментари Харесай

Първият ритейлър у нас, който разширява портфолиото си с продукти от технолотичен гигант

От 15 май в в магазинната мрежа на най-голямата ритейл верига у нас - Kaufland, ще има необятна гама от артикули на софтуерния колос Samsung. Така ритейлърът става първата верига за бързооборотни артикули у нас, която стартира да предлага в специфична акция продуктите на корейската компания.

От 15 май до 02 юли тази година всички клиенти на Kaufland ще могат да се възползват от извънредни цени с до 40% отстъпка на 10 определени продукта Samsung като задействат избран брой точки от своите карти за преданост - Kaufland Card .

Сред продуктите са както смарт телефон и часовник, таблет и саундбар , по този начин и два типа тв приемници, екран за компютър, микровълнова печка и прахосмукачка .

" Партньорството ни със Samsung България e от стратегическо значение. С компанията споделяме идентични полезности - държим на безкомпромисното качество, стремим се към нововъведения и оптимизации на продуктите и бизнеса ни.
 Samsung ще влага $230 милиарда за създаване на най-голямата в света база за произвеждане на чипове
Samsung ще влага $230 милиарда за създаване на най-голямата в света база за произвеждане на чипове

Производствената база ще бъде издигната в провинция Кьонгги покрай Сеул

Позиционирането на артикули от портфолиото на Samsung ни дава опция да разтеглим асортимента си и да предлагаме настоящи оферти на нашите клиенти " - разяснява по време на публично събитие по оповод партньорството Симон Хаубрих, който е Директор дирекция " Нехранителни артикули " в Kaufland България

" Щастливи сме, че от през днешния ден богат избор от продуктите на Samsung са още по-достъпни за нашите консуматори в мрежата на Kaufland България. Сред специфичната селекция могат да бъдат открити разнообразни артикули, които улесняват всекидневието , с помощта на нововъведенията на компанията ", съобщи от своя страна Мария Синигерова - Маркетинг управител в Samsung България.

Двете компании се сплотяват за извънредно и дълготрайно партньорство, което да подкрепи софтуерната досегаемост на най-широко равнище. Чрез веригата хипермаркети, уредите на Samsung ще бъдат още по-достъпни за над 1.2 милиона от клиентите на ритейлъра седмично.
 Kaufland разшири най-голямата си логистична база в България и на Балканите
Ритейлър Nº1 у нас разшири най-голямата си логистична база в България и на Балканите

Тя се намира в село Стряма
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР