От 15 години Матео Полити се подвизавал като пластичен хирург

...
От 15 години Матео Полити се подвизавал като пластичен хирург
Коментари Харесай

Мним доктор с основно образование оперирал като пластичен хирург 15 години

От 15 години Матео Полити се подвизавал като еластичен хирург в Италия и чужбина, а бил единствено с главно обучение. Карабинерите на Венецияса арестували 43-годишния мъж в дома му в Маргера, макар чеебил търсен поцелия свят от години, написа " ".

Полити е билтърсен и от румънската магистратура, защото сред март и декември 2018 година се подвизавал като доктор в локални здравни структури, където направил няколко пластични интервенции.

От тях подправеният хирург, който си бил сменил името на Луиджи, спечелил десетки хиляди евро. Италианецът е наказан на 3 години и 4 месеца за машинация, подправяне на документи и нелегално практикуване на лекарската специалност. Според Букурещ самозванецът съумял да измами 9 души, оперирайки в 5 разнообразни лечебни заведения в страната.

Мнозина съпоставят историята на подправения хирург с тази на героя на Леонардо ди Каприо във кино лентата „ Хвани ме, в случай че можеш ”.

Матео взел „ назаем ” името Луиджи от лекаря Луиджи Винченцо Полити, и по този начин станал „ лекар ” Луиджи Полити. Като такъвсе грижел за естетиката на стотици клиенти в Италия и чужбина.

Според италианските медии 43-годишният Матео Полити е роден във Венеция. През 2010 година съумял да измами шефовете нашест здравни структури в 4 италиански области и да отвори естетически център.

Срещу него било заведено дело занезаконно практикуване на здравната специалност в Италия, само че той съумял да отиде в Румъния, където продължилда мами под името Луиджи Полити. За да работи като хирург, показал серия от интернационалните атестати.

Разказал,че учил в Съединени американски щати и работил във Англия, Испания, Италия.Едва по-късно се схванало, че той няма нужната подготовка.За пръв път подозренията за него се появили уистински медици по време на банална интервенция в Букурещ за промяна на силиконови импланти на бюст. Вместо един, нафалшивия хирург му трябвали 4 часа.

Властите издирвали подправения хирургв разнообразни страни, предполагало се, че е в Хонконг поради фотоси в социалнитемедии, а в последна сметка, се оказало, че е в дома си до Венеция.

Преди години в ИталияПолитиосновал компания, която имала няколко лечебни заведения, най-важната от които " Монца Хоспитал ".Само тя през 2018 г.направила оборот за 20 млн.евро.През 2010 година „ хирургът ” си навлякъл проблеми с правораздаването следоплакване на полицайка във Верона, която останала разочарована от естетическите корекции в неговия център.

Следконтролните инспекции тогава се оказало, четой оперирал нелегално даже в „ Бърза помощ ” на две лечебни заведения във Верона.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР