От 15 до 21 април в гр.Копер ,Словения, се проведе

...
От 15 до 21 април в гр.Копер ,Словения, се проведе
Коментари Харесай

Шест медала на Евро 24 за Таекуондо клуб “Хоук - Банско”

От 15 до 21 април в гр.Копер,Словения, се организира Европейското състезание по Таекуондо ITF за мъже и дами, юноши и девойки, момчета и девойки. В конкуренцията взеха присъединяване над 800 състезатели от 34 страни.

Българската делегация се включи с 86 състезатели във всички възрастови групи. Двама от най- положителните състезатели на Таекуондо клуб “Хоук - Банско ” - Катрин Гемкова и Мартин Димитров, бяха част от националния тим. Те завоюваха общо шест медала в самостоятелните и отборни дисциплини!

Катрин Гемкова е с първо място спаринг отборно дами, на второ място отборно силов тест и с бронз на самостоятелно спаринг дами до 67 кг.

Мартин Димитров е на трето място спаринг отборно юноши старша възраст, на трето място спаринг самостоятелно юноши старша възраст +75 кг и на 3 място за специфична техника юноши старша възраст.

След сполучливото присъединяване на Евро 2024, треньорът Николай Кехайов приготвя състезателите от Таекуондо клуб “Хоук - Банско ” за интернационален шампионат в Босна и Херцеговина в края на месец-май.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР