От 15 до 20 лева вече твърдата цена за споделено

...
От 15 до 20 лева вече твърдата цена за споделено
Коментари Харесай

Рисковете на споделеното пътуване


От 15 до 20 лв. към този момент твърдата цена за споделено пътешестване Бургас-София или София-Бургас е 20 лв.. За 15 предложения към този момент не се намират. Някои пускат разгласи и за 25, само че към момента мъчно намират клиенти, защото приближават цената на автобусния билет, изясни постоянен член на Фейсбук-групата за заплатен "автостоп ", представен от Бургасинфо.

За да избият новите цени на горивата обаче, някои водачи нарушават главното предписание в групата. А то е, че водачът може да вземе единствено трима пасажери, с цел да се усещат комфортно. Въпреки че колите се водят 4+1 места, за дълги дистанции не е комфортно да се натъпчат пет души. В обявите някои започнаха да афишират колите си за "широки " и да наблъскват клиентите като сардели.

В момента се пътува с доста облекла, ужасно неловко е да седнат трима души на задната седалка, изключително пък в случай че единият се случи с наднормено тегло, оплаква се Емилиян Попов. Самият той стоял безусловно на една кълка предходната събота цели 400 километра.

Това пътешестване е известно поради по-бързото напредване от единия град до другия и с цел да облекчи водача разноските си за гориво. Някои превозвачи обаче желаят освен пътят да им излезе без пари, само че и да завоюват някой лев, възмущава се булгазлията.

Сега хората четат деликатно обявите и питат какъв брой пасажери ще има в колата. Някои са съгласни да дадат и повече пари, единствено и единствено да стоят на обособена седалка. За жал неточни водачи сервират петия пасажер в последния миг и другите нямат избор и остават в претъпканата кола, предизвестява индивидът.

В групата към този момент има и черен лист на неточните "превозвачи ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР