От 15 декември Теленор официално стартира продажба на , като

...
От 15 декември Теленор официално стартира продажба на , като
Коментари Харесай

Telenor представя TicWatch Pro 3 LTE

От 15 декември Теленор публично започва продажба на, като смарт часовникът ще бъде продаван до края на годината и в комплект със стилните безжични слушалки TicPods ANC за 629.99 лева с Данък добавена стойност в брой или на лизинг за 24.99 лева с ДДС/мес. за 24 месеца.

TicWatch Pro 3 LTE поддържа функционалността eSIM, която разрешава на притежателите на часовника да се обаждат, дават отговор на известия и употребяват GPS, даже и да са надалеч от телефона си. Всички клиенти на оператора могат да се възползват от услугата multiSIM, с която може да се употребява един номер по едно и също време на смарт телефон и смарт часовник. Освен това, с часовника може да се заплаща безконтактно с услугата Гугъл Pay, както и да се смъкват разнородни приложения през Гугъл Play.

Оборудван с Qualcomm Snapdragon Wear 4100 чип, TicWatch Pro 3 GPS дава обещание по-висока продуктивност и експедитивност. Часовникът разрешава до 48 часа прилагане след зареждане в SMART режима, в който могат да бъдат употребявани всичките му функционалности. За рискови обстановки часовникът може да бъде употребен и в Essential режим, който лишава потребителите от някои от премиум функционалностите на часовника, само че дава обещание до 45 дни батерия без потребност да бъде зареден.

има още 1.4’’ Retina AMOLED екран с резолюция 454 на 454 пиксела, която обезпечава безпроблемно четене на известия от всеки, като яркостта на екрана се контролира автоматизирано. С приложението TicHealth пък може да бъде получена на едно място информация за дишане, сън, стрес, стъпки, разстояние, калории, в това число високоинтензивни тренировки. Всичко това трансформира часовника освен в страховит състезателен сътрудник, само че и във значим инструмент за здравословен и първокласен живот.

Повече за това и други оферти на Теленор, можете да откриете на на оператора, както и във всеки от физическите магазини в цялата страна.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР