От 15.05.2017 г. в клиентския център на ЕНЕРГО-ПРО във Варна

...
От 15.05.2017 г. в клиентския център на ЕНЕРГО-ПРО във Варна
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО предлага експресно обслужване на клиентите си във Варна

От 15.05.2017 година в потребителския център на ЕНЕРГО-ПРО във Варна действа ново гише за експресно обслужване. То е предопределено за всички гости, които биха желали да получат информация за услугите на компанията или да се съветват със експерт по отношение на съответен случай. Повече от 1200 клиенти са обслужени на гишето в ЦОК Варна в границите на месец.

Информацията, която се дава на гишето за експресно обслужване, е обвързвана с услугите на сдруженията от групата ЕНЕРГО-ПРО. Най-често употребените услуги от клиентите са приемане на информация за нужни приложения за пускане на дадена процедура и приемане на формуляри и мостри. Клиентите могат да получат и направени от компанията документи, в отговор на подадени претенции или запитвания, като протокол за разсрочено заплащане, копие на констативен протокол и на фактура, съгласувана скица/виза за планиране, планове на електрически уредби, съоръжения и уреди. Всички посочени услуги са налични и на останалите точки за обслужване в центъра.

Опитът месец след началото на работа на гишето демонстрира, че главните въпроси, по които посетителите желаят да се съветват, са процедура по промяна на титуляр на партида, процеси по ново присъединение на обекти към електроразпределителната мрежа, актуализация на потребителски данни и подаване на заявление за електронна фактура.

Експресното гише пести време на посетителите в потребителския център на ЕНЕРГО-ПРО във Варна, защото не се постанова да изчакват клиентите, чието обслужване е обвързвано с попълване и подаване на документи. С въвеждането на новата услуга се понижи времето за обслужване на клиентите, като по едно и също време се усъвършенства работата и се увеличи успеваемостта на Центъра за обслужване на клиенти.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР