От 14 юли сутринта всички желаещи да влязат в Гърция

...
От 14 юли сутринта всички желаещи да влязат в Гърция
Коментари Харесай

От 14 юли в Гърция ще се влиза само с отрицателен тест за COVID-19

От 14 юли сутринта всички искащи да влязат в Гърция през граничния пункт „ Промахон “ би трябвало да имат отрицателен тест за COVID-19, изработен 72 часа преди пътуването. Това е една от спомагателните ограничения, взети по време на съвещанието на гръцкия министър председател Кириакос Мицотакис с отрасловите министри, заяви МИА.

Правителственият представител Стелиос Пецас разгласи трите решения, признати по време на съвещанието, които се отнасят както до гостите, по този начин и до жителите на Гърция.

Лицата, които влизат през граничния пункт „ Промахон “, от 06:00 ч. сутринта на 14 юли 2020 година са длъжни да покажат отрицателни резултати от молекулярен тест (ПиСиАр) за ковид, изработен 72 часа преди пътуването.

Остава в действие задължението за попълване на „ Passenger Locator Form (PLF) “, като минималното време за попълването му преди идването в Гърция се лимитира до 24 часа.

Третата мярка се отнася до контрола на спазването на ограниченията навътре в страната – десетки инспекционни групи следва да създадат повече от 300 инспекции на територията на цяла Гърция.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР