От 14 до 16 юни ще се проведе Фестивал на

...
От 14 до 16 юни ще се проведе Фестивал на
Коментари Харесай

Лятото започва горещо в Кранево: „Фестивал на Цацата“ и „Boney M Experience“

От 14 до 16 юни ще се организира „ Фестивал на Цацата “ в Кранево , като огромната изненада на тазгодишното издание са „ Boney M Experience “ . Любимата на дребни и огромни фиеста се завръща с атрактивна стратегия и богата кулинарна селекция, оповестиха уредниците.

В първата вечер, сцената ще бъде пометена от музикалния феномен през последните години Керана и Космонавтите. Преди тях ще забележим още поп и рок реализатори с обичани на публиката шлагери. Във втория ден с изключение на „ Boney M Experience “, на сцената ще се качи и „ БГ Дуетът “. Третият ден ще бъде отдаден на фолклорните обичаи .

Освен доста локални и самодейни актьори и реализатори ще забележим и чуем надарените Ива и Велислава Костадинови, а фестивалната стратегия ще бъде закрита в неделя вечер от Оркестър „ Виво Монтана “. Най-малките гости на празника също ще получат своите занимания.

„ Фестивалът на Цацата “ се провежда със съдействието на Община Балчик и Кметство Кранево . Инициаторите дават обещание, че лятото ще пристигна уместно с доста музика, танци, игри, кулинарни демонстрации, занимателни надпревари, доста бира и прясна цаца.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР